Εγγύηση προϊόντων/υπηρεσιών

Όλα τα προϊόντα ή υπηρεσίες φέρουν την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Ο κατασκευαστής είναι υπεύθυνος για τους όρους και τη διάρκεια της εγγύησης καθώς επίσης και για την τήρησή της. Για τυχόν σχετικές απορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Τηλεφωνικών Παραγγελιών και Υποστήριξης.

Τρόποι παραγγελίας

Τις παραγγελίες μπορείτε να τις καταχωρείτε ηλεκτρονικά μέσω του eshop, therose.gr ή τηλεφωνικώς μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικών Παραγγελιών και Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2109028889

Το Τηλεφωνικό Κέντρο λειτουργεί  Δευτέρα έως και Κυριακή 09:00 - 22:00

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας, θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

 Τρόποι Πληρωμής

 Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 - Μέσω αντικαταβολής στον οδηγό της μεταφορικής εταιρίας.

 - Μέσω εμβάσματος/μεταφοράς e-banking ή κατάθεσης στο ταμείο στο παρακάτω λογαριασμό:

 - Μέσω πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας.

Τράπεζα: ALPHA
Ονομα Κατόχου: ΠΛΑΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
IBAN: GR27 0140 1250 1250 0200 2018 847

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Οι παραγγελίες σε Αθήνα - Πρόαστια και Πειραιάς - Προάστια  αποστέλλονται αυθημερόν μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα η αποστολή θα γίνετε κατόπιν τηλεφωνικής συμφωνίας

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Ελάχιστο Κόστος Μεταφοράς: 3 ευρώ συν ΦΠΑ

Στην περίπτωση προπληρωμής μέσω e-banking/κατάθεση σε λογαριασμό του The Rοse παρακαλούμε για την έγκαιρη αποστολή της απόδειξης κατάθεσης με e-mail.

Για προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα, οι αναγραφόμενες ημέρες (1-5 ημέρες) αναφέρονται σε εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, εξαιρουμένων αργιών και ισχύουν εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα στον προμηθευτή ώστε να το παραλάβουμε και να σας το αποστείλουμε.